CONECTEAZĂ-TE LAlogo cat-dog

Ai uitat parola

Completează adresa de e-mail pentru a primi link-ul de resetare a parolei.

loader image

CONECTEAZĂ-TE LA logo cat-dog

Ți-am trimis un e-mail

Apasă pe link și urmează instrucțiunile pentru a reseta parola. Dacă nu ai primit e-mail, te rugăm să verifici folderul de mesaje Spam.

CONECTEAZĂ-TE LA logo cat-dog

Ți-am trimis un e-mail de confirmare.

CONECTEAZĂ-TE LAlogo cat-dog

Trimite-mi din nou e-mail-ul meu de confirmare

Completează adresa de e-mail pentru a primi e-mail-ul de confirmare.

loader image
cat feed

HRANĂ

PUNE-O ÎN MIȘCARE LA MASĂ

Pisicilor le place să elibereze prădătorul din ele: pândesc, sar și își folosesc ghearele și gura pentru a ajunge la mâncare. Automatele sau puzzle-urile de mâncare sunt perfecte pentru transformarea mesei în ceva activ și distractiv. Dă-le o șansă, pisicii tale s-ar putea să-i placă mâncarea și mai mult. Pentru început, iată puțină inspirație de la iubitoarea noastră de animăluțe și pisica ei.

Pisicile rezolvă probleme cu inteligență și perseverență, iar curiozitatea lor e legendară. Pe lângă activități fizice, au nevoie și de exerciții mentale. Un hrănitor-puzzle le stârnește atât pofta de mâncare gustoasă, cât și înclinația naturală de a experimenta și a se juca, de a sonda, trage, împinge pentru a ajunge la bobițe semi-ascunse pe care le pot mirosi dar nu și vedea. Pisicile sunt individualiste și dau dovadă de multă inteligență, dexteritate și ambiție. Cu ingrediente banale, cum ar fi tuburi și cutii de carton, poți să-i creezi un hrănitor-puzzle croit pe nivelul de pricepere al pisicii tale. Ce provocări crezi că-i va stimula mintea?


Enter your cat profile to start your Perfect Fit + Programme
INTRĂ ÎN PROGRAM