CONECTEAZĂ-TE LAlogo-cat-dog

Ai uitat parola

Completează adresa de e-mail pentru a primi link-ul de resetare a parolei.

loader

CONECTEAZĂ-TE LA logo-cat-dog

Ți-am trimis un e-mail

Apasă pe link și urmează instrucțiunile pentru a reseta parola. Dacă nu ai primit e-mail, te rugăm să verifici folderul de mesaje Spam.

CONECTEAZĂ-TE LA logo-cat-dog

Ți-am trimis un e-mail de confirmare.

CONECTEAZĂ-TE LAlogo-cat-dog

Trimite-mi din nou e-mail-ul meu de confirmare

Completează adresa de e-mail pentru a primi e-mail-ul de confirmare.

loader

PERFECT FIT™ - Produse pentru pisici

Pentru că relația cu pisica ta este cu adevărat plină de satisfacții atunci când ea este fericită, sănătoasă și plină de viață, noi ne străduim să îi hrănim spiritul tânăr în fiecare zi. De aceea am dezvoltat o gamă de hrană uscată pentru pisici cu ajutorul unor experți în nutriție, gamă care garantează faptul că, indiferent de vârstă și de stilul de viață, pisica ta va beneficia de protecție deplină pentru o viață sănătoasă.

ALEGE UN PRODUS PENTRU PISICI

cat food
Product Alt

Wet Food

1x85g

Template pic
  • Template pic

    x3

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco.

Încarcă mai mult

Perfect Fit Logo

Perfect Fit Adult 1 + Chats

FORMULA TOTAL 5 PERFECT FIT™

Nutriție de înaltă calitate

Dezvoltată împreună cu veterinarii și nutriționiștii noștri de la Centrul WALTHAM pentru Alimentația Animalelor de companie, PERFECT FIT™ îmbină 5 beneficii în formula sa unică PERFECT FIT™ Total 5, răspunzând celor mai frecvente nevoi de sănătate ale tuturor pisicilor, indiferent de vârstă sau de stilul de viață.

Setări cookie-uri