CONECTEAZĂ-TE LAlogo cat-dog

Ai uitat parola

Completează adresa de e-mail pentru a primi link-ul de resetare a parolei.

loader image

CONECTEAZĂ-TE LA logo cat-dog

Ți-am trimis un e-mail

Apasă pe link și urmează instrucțiunile pentru a reseta parola. Dacă nu ai primit e-mail, te rugăm să verifici folderul de mesaje Spam.

CONECTEAZĂ-TE LA logo cat-dog

Ți-am trimis un e-mail de confirmare.

CONECTEAZĂ-TE LAlogo cat-dog

Trimite-mi din nou e-mail-ul meu de confirmare

Completează adresa de e-mail pentru a primi e-mail-ul de confirmare.

loader image

PERFECT FIT™ - Produse pentru pisici

Indiferent de vârsta, stilul de viață sau rasa pisicii dvs., noi credem că orice felină merită o viață fericită și sănătoasă. De aceea, Perfect Fit™ este dedicată oferirii unei game de hrană nutritivă umedă și uscată, concepută de experți, pentru a le ajuta să rămână uimitoare.
Cum ne străduim întotdeauna să oferim pisicii dvs. cea mai bună nutriție posibilă, ne-am îmbunătățit gama cu adăugarea unei mărci NOI – Perfect Fit™ NATURAL VITALITY. Realizată cu dragoste cu ingrediente naturale și proteine animale de înaltă calitate pentru a ajuta la susținerea vitalității pisicii dvs.

ALEGEȚI UN PRODUS PENTRU PISICI

  FILTRE
  GAMĂ
  TIP DE HRANĂ
  ETAPA DE VIAȚĂ

  cat food
  Product Alt

  Wet Food

  1x85g

  Template pic
  • Template pic

   x3

  best product

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco.

  Încarcă mai mult

  Perfect Fit Logo

  Perfect Fit Adult 1 + Chats

  FORMULA TOTAL 5 PERFECT FIT™

  Nutriție de înaltă calitate

  Dezvoltată împreună cu veterinarii și nutriționiștii noștri de la Centrul WALTHAM pentru Alimentația Animalelor de companie, PERFECT FIT™ îmbină 5 beneficii în formula sa unică PERFECT FIT™ Total 5, răspunzând celor mai frecvente nevoi de sănătate ale tuturor pisicilor, indiferent de vârstă sau de stilul de viață.