CONECTEAZĂ-TE LAlogo cat-dog

Ai uitat parola

Completează adresa de e-mail pentru a primi link-ul de resetare a parolei.

loader image

CONECTEAZĂ-TE LA logo cat-dog

Ți-am trimis un e-mail

Apasă pe link și urmează instrucțiunile pentru a reseta parola. Dacă nu ai primit e-mail, te rugăm să verifici folderul de mesaje Spam.

CONECTEAZĂ-TE LA logo cat-dog

Ți-am trimis un e-mail de confirmare.

CONECTEAZĂ-TE LAlogo cat-dog

Trimite-mi din nou e-mail-ul meu de confirmare

Completează adresa de e-mail pentru a primi e-mail-ul de confirmare.

loader image

PENTRU SPIRITUL LOR TINERESC

Relația pe care o ai cu animalul tău de companie este cu adevărat plină de satisfacții atunci când acesta este fericit, sănătos și plin de viață. Tocmai de aceea, noi, cei de la PERFECT FIT™ ne străduim să hrănim acest spirit tânăr în fiecare etapă din viața animalului tău de companie, printr-o abordare holistică ce cuprinde principii avansate de nutriție, un nivel adecvat de activitate fizică și stimulare mintală. Aceasta este filosofia noastră în materie de sănătate - Hrană. Mișcare. Joacă.™

HRANĂ

cat dog feed

MIȘCARE

cat dog move

JOACĂ

cat dog play
cat dog feed

HRANĂ

Ernährung massgeschneidert für die bedürfnisse ihres Haustiers

Hrană adaptată la nevoile specifice ale animalului tău de companie

PERFECT FIT™ este o hrană specializată, special concepută pentru a hrăni spiritul tânăr al animalului tău de companie, pe tot parcursul vieții acestuia. Dezvoltată împreună cu veterinarii și nutriționiștii noștri de la Centrul WALTHAM® pentru Alimentația Animalelor de companie, PERFECT FIT™ îmbină 5 beneficii în formula sa unică PERFECT FIT™ Total 5, răspunzând celor mai frecvente 5 nevoi de sănătate ale tuturor pisicilor, indiferent de vârstă sau de stilul de viață.

O nutriție de înaltă calitate

La Centrul WALTHAM® pentru Alimentația Animalelor de companie, experții noștri au dezvoltat formula unică PERFECT FIT™ TOTAL 5 pentru a veni în întâmpinarea celor mai frecvente 5 nevoi ale tuturor animalelor de companie: un sistem puternic de apărare naturală a organismului, o digestie sănătoasă, piele și blană sănătoase, gestionarea greutății optime și, respectiv, sănătatea tractului urinar al pisicilor și sănătatea orală a câinilor.

cat dog move

MIȘCARE

Aktivitäten, um ihr Haustier körperlich gesund und fit zu halten.

Activitate fizică pentru ca animalul tău de companie să fie mereu sănătos și plin de viață

A rămâne în formă necesită un stil de viață activ. Nu este doar cheia pentru a ajuta animalul dvs. să mențină o greutate și o inimă sănătoase, dar, de asemenea, beneficiază de sănătatea musculară și a articulațiilor, astfel încât aceștia să poată continua să fie sprintene și agile, chiar și pe măsură ce îmbătrânesc. Cu expertiza noastră pentru animale de companie, vă oferim sfaturi și instrumente care să vă ajute să vă asigurați că animalul dvs. de companie își desfășoară activitatea fizică de care are nevoie.

cat dog play

JOACĂ

Spielen macht ihr Haustier glücklich und aktiv.

JOCURI PENTRU A VĂ AJUTA SĂ AVEȚI UN ANIMAL FERICIT ȘI CAPTIVAT

Timpul de joacă ajută la construirea unei legături deosebite între dvs. și animalul dvs. de companie, dar este, de asemenea, esențială pentru dezvoltarea psihică a animalului. Stimularea minții lor prin joc, fie că se realizează pe cont propriu sau cu ajutorul dvs., îi ajută la cultivarea spiritului lor tineresc, fiind fericiți în fiecare zi din viața lor. De aceea, ne propunem să vă oferim instrumente intuitive și modalități inovatoare care să vă ajute să le păstrați mintea activă!