CONECTEAZĂ-TE LAlogo cat-dog

Ai uitat parola

Completează adresa de e-mail pentru a primi link-ul de resetare a parolei.

loader image

CONECTEAZĂ-TE LA logo cat-dog

Ți-am trimis un e-mail

Apasă pe link și urmează instrucțiunile pentru a reseta parola. Dacă nu ai primit e-mail, te rugăm să verifici folderul de mesaje Spam.

CONECTEAZĂ-TE LA logo cat-dog

Ți-am trimis un e-mail de confirmare.

CONECTEAZĂ-TE LAlogo cat-dog

Trimite-mi din nou e-mail-ul meu de confirmare

Completează adresa de e-mail pentru a primi e-mail-ul de confirmare.

loader image
cat play

JOACĂ

Dă-I de lucru cât ești plecat

O pisică ocupată este o pisică fericită. Dacă pisica ta stă singură acasă cu orele, e important să le păstrezi stimulate. Încearcă să lași prin casă jucării care o înjurajează să exploreze, să vâneze și să se ascundă. Poți chiar să-I pui un documentar despre natură la TV! Pentru început, iată puțină inspirație de la iubitoarea noastră de animăluțe și pisica ei.

Pisicile se pot simți singure când prietenii lor umani sunt plecați (mai ales dacă e o singură pisică în casă). Plictiseala sau frustrarea pot duce la probleme de comportament. O fereastră cu priveliște spre lumea activă de afară ajută. Dar plictiseala poate fi alungată și prin jucării stimulante. Nu trebuie să fie complexe, doar responsive și bine plasate. Responsiv înseamnă că jucăria va răspunde la atingere cu mișcări impredictibile. Artemis și Apollo întotdeauna se întorc la această sticlă de plastic găurită, cu mâncarea lor uscată înăuntru.


Enter your cat profile to start your Perfect Fit + Programme
INTRĂ ÎN PROGRAM