CONECTEAZĂ-TE LAlogo cat-dog

Ai uitat parola

Completează adresa de e-mail pentru a primi link-ul de resetare a parolei.

loader image

CONECTEAZĂ-TE LA logo cat-dog

Ți-am trimis un e-mail

Apasă pe link și urmează instrucțiunile pentru a reseta parola. Dacă nu ai primit e-mail, te rugăm să verifici folderul de mesaje Spam.

CONECTEAZĂ-TE LA logo cat-dog

Ți-am trimis un e-mail de confirmare.

CONECTEAZĂ-TE LAlogo cat-dog

Trimite-mi din nou e-mail-ul meu de confirmare

Completează adresa de e-mail pentru a primi e-mail-ul de confirmare.

loader image
dog feed

HRANĂ

FĂ-I SĂ MUNCEASCĂ PENTRU HRANA LOR

Ora mesei este o bună ocazie de a-ți hrăni câinele, fizic și mental. Folosește dispozitive speciale cum ar fi puzzle hrănitor sau crează-le pe ale tale din sticle de plastic, cutii de carton sau cartoane de ouă, pentru a-ți menține câinele activ și stimulat în timpul mesei. Fă o încercare. Pentru puțină inspirație, urmărește iubitoarea noastră de animale și câinele ei.

Eu și Coco suntem animale de rutină. Avem plimbări preferate, jucării preferate (sau pantofi în cazul meu) și avem locul preferat de somn sau odihnă.

Rutina este minunată și foarte liniștitoare, dar în special când vine vorba de câini și alte animale, e ușor să uiți că ceva diferit și ieșit din rutină poate fi un stimul mental grozav, cu efecte benefice asupra sănătății și stării de bine.

Mergând pe acest fir logic, m-am decis să contruiesc versiunea mea de hrănitor de tip puzzle pentru Coco, folosind obiecte casnice obișnuite.

Acum era timpul să-i prezint lui Coco noua ei activitate – „Cum ajungi la bobiță!”

Hrănirea câinelui
Creare hrănitor câine

La început, Coco a fost puțin derutată. A adulemcat puțin gurile sticlelor ca să fie sigură că miroase bine și că există într-adevăr ceva bun în fiecare sticlă. Apoi, singura problemă mai era „Cum” să ajungă la gustările ademenitoare. A încercat să dea cu lăbuța în fiecare sticlă, apoi să prindă una în bot. Până la urmă, și-a dat seama că cel mai eficient era să răstoarne sticlele împingându-le cu botul, ca apoi să le stabilizeze cu gura-n jos și să le mai dea un ghiont final pentru eliberarea comorii!

Bineînțeles, după ce s-a prins cum să golească o sticlă, i-au mai trebuit doar câteva minute pentru a lăsa toate sticlele goale!

A fost un proiect plăcut pentru mine și o jucărie foarte stimulantă și distractivă pentru Coco!

 


Enter your dog profile to start your Perfect Fit + Programme
INTRĂ ÎN PROGRAM