CONECTEAZĂ-TE LAlogo cat-dog

Ai uitat parola

Completează adresa de e-mail pentru a primi link-ul de resetare a parolei.

loader image

CONECTEAZĂ-TE LA logo cat-dog

Ți-am trimis un e-mail

Apasă pe link și urmează instrucțiunile pentru a reseta parola. Dacă nu ai primit e-mail, te rugăm să verifici folderul de mesaje Spam.

CONECTEAZĂ-TE LA logo cat-dog

Ți-am trimis un e-mail de confirmare.

CONECTEAZĂ-TE LAlogo cat-dog

Trimite-mi din nou e-mail-ul meu de confirmare

Completează adresa de e-mail pentru a primi e-mail-ul de confirmare.

loader image
cat play

JOACĂ

ALOCAȚI TIMP PENTRU RĂSFĂȚ ȘI JOACĂ

Timpul de calitate petrecut cu pisica ta este la fel de important ca joaca. Cele mai multe pisici sunt înnebunite după afecțiunea fizică din partea stăpânilor. Este un mod de a face schimb de mirosuri și de a întări încrederea dintre voi. Fă-ți timp atât pentru iubire, cât și pentru joacă, și o să ai o pisică fericită.

Pentru început, iată puțină inspirație de la iubitoarea noastră de animăluțe și pisica ei.

Patrick a fost dintotdeauna o pisică iubitoare – din ziua în care l-am adus acasă ca pui, s-a bucurat mereu de compania și alintul nostru. Asta nu s-a schimbat pe măsură ce a crescut – încă ne alintăm și ne jucăm, fie că se întâmplă la prima oră a dimineții (de obicei, în timp ce mă pregătesc să plec la muncă) sau seara când ajung acasă.

Patrick a fost mereu genul de pisoi care masează – mereu își înfige lăbuțele în ceva moale, în timp ce toarce zgomotos. Așa face de fiecare dată înainte de un moment de răsfăț. Și de fiecare dată pare să fie declanșată de un obiect moale – păturica lui preferată (sunt mai multe prin casă) sau una dintre eșarfele mele mari și pufoase pe care le masează în timp ce le mușcă ușor. Acest tip de comportament este asociat cu sentimente de plăcere și sunt reminiscențe ale timpului petrecut ca pui la sânul mamei. E normal să-l păstreze ca adult și e un mod adorabil de manifestare a afecțiunii.

Când Patrick și-a terminat sesiunea de masaj (de obicei durează câteva minute), își așază capul în poala mea pentru un somnic. Patrick este o pisică independentă, dar când suntem acasă, petrece mult timp alături de noi – de obicei doarme lângă mine pe canapea. Chiar și când gătesc, doarme pe canapeaua din bucătărie.

Răsfățul felin

Fiind un mix de bengaleză, Patrick are multă energie și, dacă nu doarme, își petrece timpul într-un mod foarte activ. Dacă e în starea de joacă, nu prea vrea să se alinte sau să ne arate afecțiune – indiferent cât încercăm! Dacă-l luăm în brațe să-l mângâiem, va mieuna imediat ca să ne spună că vrea joacă și vrea să-l lăsăm jos. Are un temperament foarte puternic, așa că dacă nu vrea mângâiere, nu se teme să ți-o spună!

Dacă, din întâmplare, îl iei în brațe și se simte afectuos, te mai lasă să-l pui pe spate și chiar să-l mângâi pe burtică.

E minunat să vezi aceste comportamente la Patrick și simțim că ne dezvoltăm limbajul comun astfel. El ne spune cât de fericit e printr-o combinzație de limbaj corporal și vocalize, care ne arată că are încredere în noi și vrea afecțiune.


Enter your cat profile to start your Perfect Fit + Programme
INTRĂ ÎN PROGRAM