CONECTEAZĂ-TE LAlogo cat-dog

Ai uitat parola

Completează adresa de e-mail pentru a primi link-ul de resetare a parolei.

loader image

CONECTEAZĂ-TE LA logo cat-dog

Ți-am trimis un e-mail

Apasă pe link și urmează instrucțiunile pentru a reseta parola. Dacă nu ai primit e-mail, te rugăm să verifici folderul de mesaje Spam.

CONECTEAZĂ-TE LA logo cat-dog

Ți-am trimis un e-mail de confirmare.

CONECTEAZĂ-TE LAlogo cat-dog

Trimite-mi din nou e-mail-ul meu de confirmare

Completează adresa de e-mail pentru a primi e-mail-ul de confirmare.

loader image
cat play

JOACĂ

PROVOACĂ-ȚI PISICA

Pare greu de crezut, dar și pisicile pot să învețe trucuri! Dresajul este un mod foarte bun de a-i ține mintea ocupată pisicii tale și de a te apropia și mai mult de ea. Încearcă s-o înveți câteva trucuri! Reka iubește să posteze poze cu cei mai buni prieteni ai ei: Artemis și Apollo.

Nu l-aș descrie pe Patrick ca fiind cea mai cooperantă pisică. Cu siguranță i se potrivește reputația pisicilor de a fi încăpățânate și independente. Cu toate astea, pare să deprindă câteva trucuri simple, cu puțină muncă de convingere (și câteva recompense).

Cum Patrick este un connoisseur al celor mai multe tipuri de mâncare (ca toate pisicile), ne-am gândit că ar fi bine să-l învățăm să stea la comandă în schimbul gustărilor, în loc să le mănânce pur și simplu din mâna mea. Am presupus tot timpul că Patrick este de nedresat, dar după câțiva pași simpli, a reușit să învețe acest truck cu ușurință. Cum e de așteptat când dresezi o pisică, a fost nevoie de puțină răbdare și multe laude, dar rezultatele au meritat efortul!

Iată pașii pe care i-am urmat ca să-l învățăm pe Patrick să „șadă”.

Pasul unu: Ne-am asigurat că avem o gustare bună la îndemână (Patrick se linge pe mustăți după ton și somon).
Pasul doi: Cu Patrick în picioare, i-am ținut hrana deasupra nasului, dar nu foarte sus, ca să nu se ridice pe picioarele din spate!
Pasul trei: Apoi am mișcat hrana în sus (din nou, nu foarte sus) și i-am împins ușor fundul în jos – în același timp pronunțam cuvântul magic „șezi”.
Pasul patru: Când Patrick a atins podeaua cu fundul, l-am recompensat cu gustarea și multe laude pentru terminarea trucului.
Pasul cinci: Am repetat până când Patrick a deprins mișcarea (surprinzător de rapid) și a reușit să stea în fund la efectuarea acestei mișcări în dreptul nasului său, însoțit de pronunțarea comenzii „șezi”.


Enter your cat profile to start your Perfect Fit + Programme
INTRĂ ÎN PROGRAM