Nutro imagery

Căutare

Introduceți un cuvânt cheie mai jos pentru a căuta articole și produse

FĂ-I SĂ MUNCEASCĂ PENTRU HRANA LOR

Ora mesei este o bună ocazie de a-ți hrăni câinele, fizic și mental. Folosește dispozitive speciale cum ar fi puzzle hrănitor sau crează-le pe ale tale din sticle de plastic, cutii de carton sau cartoane de ouă, pentru a-ți menține câinele activ și stimulat în timpul mesei. Fă o încercare. Pentru puțină inspirație, urmărește iubitoarea noastră de animale și câinele ei.

Share Perfect Fit Distribuie
FĂ-I SĂ MUNCEASCĂ PENTRU HRANA LOR

Eu și Coco suntem animale de rutină. Avem plimbări preferate, jucării preferate (sau pantofi în cazul meu) și avem locul preferat de somn sau odihnă.

Rutina este minunată și foarte liniștitoare, dar în special când vine vorba de câini și alte animale, e ușor să uiți că ceva diferit și ieșit din rutină poate fi un stimul mental grozav, cu efecte benefice asupra sănătății și stării de bine.

Mergând pe acest fir logic, m-am decis să contruiesc versiunea mea de hrănitor de tip puzzle pentru Coco, folosind obiecte casnice obișnuite.

ACUM ERA TIMPUL SĂ-I PREZINT LUI COCO NOUA EI ACTIVITATE – „CUM AJUNGI LA BOBIȚĂ!”

La început, Coco a fost puțin derutată. A adulemcat puțin gurile sticlelor ca să fie sigură că miroase bine și că există într-adevăr ceva bun în fiecare sticlă. Apoi, singura problemă mai era „Cum” să ajungă la gustările ademenitoare. A încercat să dea cu lăbuța în fiecare sticlă, apoi să prindă una în bot. Până la urmă, și-a dat seama că cel mai eficient era să răstoarne sticlele împingându-le cu botul, ca apoi să le stabilizeze cu gura-n jos și să le mai dea un ghiont final pentru eliberarea comorii!

Bineînțeles, după ce s-a prins cum să golească o sticlă, i-au mai trebuit doar câteva minute pentru a lăsa toate sticlele goale!

A fost un proiect plăcut pentru mine și o jucărie foarte stimulantă și distractivă pentru Coco!

@HILLHOUSEVINTAGE
Paula, mamă pentru câinele ei minunat, Coco.

AICI GĂSEȘTI PRODUSELE NOASTRE

Produsele PERFECT FIT sunt disponibile de asemenea, la toți retailerii noștri parteneri.