Nutro imagery

Căutare

Introduceți un cuvânt cheie mai jos pentru a căuta articole și produse

HRĂNEȘTE SPIRITUL TÂNĂR AL
ANIMALULUI TĂU DE COMPANIE

Relația pe care o ai cu animalul tău de companie oferă cea mai mare recompensă atunci când sunt fericiți. De aceea la Perfect Fit ne străduim să ajutăm animalul tău de companie să își hrănească spiritul tânăr în fiecare zi, prin abordarea noastră holistică în raport cu sănătatea animalelor de companie: principii avansate de nutriție, un nivel adecvat de exercițiu fizic și stimulare mintală. Aceasta este filozofia noastră Hrană.Mișcare.Joacă

Share Perfect Fit Distribuie
FILOZOFIA Perfect Fit™
Perfect Fit HRANĂ

HRANĂ.

HRANĂ ADAPTATĂ LA NEVOILE SPECIFICE ALE ANIMALULUI TĂU DE COMPANIE

Perfect Fit este o hrană specializată, special concepută pentru a hrăni spiritul tânăr al animalului tău de companie, pe tot parcursul vieții acestuia. Dezvoltată împreună cu veterinarii și nutriționiștii noștri de la Centrul WALTHAM® pentru Alimentația Animalelor de companie, Perfect Fit îmbină 5 beneficii în formula sa unică Perfect Fit Total 5, răspunzând celor mai frecvente 5 nevoi de sănătate ale tuturor pisicilor, indiferent de vârstă sau de stilul de viață.

Perfect Fit MIȘCARE

MIȘCARE.

ACTIVITATE FIZICĂ PENTRU CA ANIMALUL TĂU DE COMPANIE SĂ FIE MEREU SĂNĂTOS ȘI PLIN DE VIAȚĂ

A rămâne în formă necesită un stil de viață activ. Nu este doar cheia pentru a ajuta animalul dvs. să mențină o greutate și o inimă sănătoase, dar, de asemenea, beneficiază de sănătatea musculară și a articulațiilor, astfel încât aceștia să poată continua să fie sprintene și agile, chiar și pe măsură ce îmbătrânesc. Cu expertiza noastră pentru animale de companie, vă oferim sfaturi și instrumente care să vă ajute să vă asigurați că animalul dvs. de companie își desfășoară activitatea fizică de care are nevoie.

Perfect Fit JOACĂ

JOACĂ.

JOCURI PENTRU A VĂ AJUTA SĂ AVEȚI UN ANIMAL FERICIT ȘI CAPTIVAT

Timpul de joacă ajută la construirea unei legături deosebite între dvs. și animalul dvs. de companie, dar este, de asemenea, esențială pentru dezvoltarea psihică a animalului. Stimularea minții lor prin joc, fie că se realizează pe cont propriu sau cu ajutorul dvs., îi ajută la cultivarea spiritului lor tineresc, fiind fericiți în fiecare zi din viața lor. De aceea, ne propunem să vă oferim instrumente intuitive și modalități inovatoare care să vă ajute să le păstrați mintea activă!

AICI GĂSEȘTI PRODUSELE NOASTRE

Produsele PERFECT FIT sunt disponibile de asemenea, la toți retailerii noștri parteneri.