CONECTEAZĂ-TE LAlogo cat-dog

Ai uitat parola

Completează adresa de e-mail pentru a primi link-ul de resetare a parolei.

loader image

CONECTEAZĂ-TE LA logo cat-dog

Ți-am trimis un e-mail

Apasă pe link și urmează instrucțiunile pentru a reseta parola. Dacă nu ai primit e-mail, te rugăm să verifici folderul de mesaje Spam.

CONECTEAZĂ-TE LA logo cat-dog

Ți-am trimis un e-mail de confirmare.

CONECTEAZĂ-TE LAlogo cat-dog

Trimite-mi din nou e-mail-ul meu de confirmare

Completează adresa de e-mail pentru a primi e-mail-ul de confirmare.

loader image

Despre Centrul WALTHAM®pentru Alimentația Animalelor de companie

Sărbătorind peste 50 de ani de știință inovatoare, Centrul WALTHAM® pentru Alimentația Animalelor de companie este o autoritate științifică de frunte în ceea ce privește avansarea frontierelor cercetării în domeniul alimentației și sănătății animalelor de companie.

Amplasat în comitatul Leicestershire din Anglia, renumitul institut științific modern al Mars, Incorporated generează informații care permit dezvoltarea unor produse inovatoare ce satisfac nevoile animalelor de companie într-o manieră practică.

De la publicarea primului studiu de cercetare original în 1963, WALTHAM® a deschis calea multor descoperiri importante în domeniul alimentației animalelor de companie și în cel al interacțiunii om-animal, ceea ce a dus la apariția a peste 1.700 de publicații, peste 600 dintre acestea fiind lucrări științifice evaluate de specialiști din domeniu.

Astăzi, WALTHAM® continuă să colaboreze cu cele mai importante instituții științifice din lume, promovând viziunea Mars de a crea o lume mai bună pentru animalele de companie și asigurând cunoștințele și experiența care stau la baza unor branduri Mars de top, precum Perfect Fit®, PEDIGREE®, WHISKAS®, ROYAL CANIN®, Banfield Pet Hospital și IAMS®, CESAR®, NUTRO®, SHEBA®, DREAMIES® și EUKANUBA®.

Află mai multe despre WALTHAM® (opens in new tab)