Nutro imagery

Căutare

Introduceți un cuvânt cheie mai jos pentru a căuta articole și produse

CÂINELE MEU POATE BEA APĂ DE AFARĂ?

Share Perfect Fit Distribuie
CÂINELE MEU POATE BEA APĂ DE AFARĂ?

Plimbările și joaca cu câinele în aer liber fac parte din adevăratele plăceri ale vieții și reprezintă și o necesitate zilnică. Dar ce faceți când le este sete? Este sigur să bea din sursele de apă întâlnite pe drum?

În general, răspunsul scurt este nu.

Din păcate, lacurile, râurile, iazurile și chiar și băltoacele pot conține organisme, microbi și chimicale ce pot fi nocive pentru câinele vostru. Dar există metode de a vă menține câinele în siguranță și hidratat, în timp ce vă bucurați de natură.

CUM SĂ-MI PREVIN CÂINELE SĂ BEA APĂ DE AFARĂ?

Cea mai bună metodă de a ține câinele în siguranță și hidratat este să luați de acasă apă potabilă și un castron portabil de fiecare dată când ieșiți.

Dacă vedeți că animalul vostru de companie se pregătește să bea apă dintr-o sursă exterioară, direcționați-l ușor la o parte și încurajați-l să bea din castronul lui.

CE POT FACE DACĂ NU VREAU SĂ CAR UN CASTRON?

Cei mai mulți câini, cu puțină încurajare, pot fi dresați să bea direct din sticla de apă, pentru a nu fi nevoiți să luați mereu castronul cu voi.

ȘI CÂND MERGEM LA ÎNOT?

Înotul poate fi foarte distractiv pentru amândoi, dar câinii au tendința să înghită apă când înoată.

Dacă aveți de gând să mergeți să înotați cu câinele vostru, pentru a fi siguri, este bine să evitați suprafețele cu apă stagnantă sau murdară. Cel mai probabil, aceste surse de apă conțin organisme, microbi și chimicale ce pot fi nocive pentru câinele vostru.

Cea mai bună este apa proaspătă, limpede și curgătoare.

O regulă bună este: dacă voi nu ați vrea să înotați în ea, cel mai probabil nu este bună pentru câinele vostru.

Și rețineți: ca orice activitate, luați cu voi apă proaspătă și încurajați câinele să bea din castronul sau sticla lor după ce înoată.

De asemenea, este bine să îl clătiți cu apă curată după ce înoată, mai ales dacă au înotat în ocean. Astfel, veți curăța apa sărată și nisipul de pe plajă din blana lui și veți curăța și blana și pielea de poluanții din apă.

CÂT DE DES TREBUIE SĂ HIDRATEZ CÂINELE CÂND ESTE ACTIV?

Atunci când câinele vostru este activ, trebuie să bea cantități mici de apă în mod regulat. Ca și noi, va trebui să bea și mai frecvent când temperaturile sunt ridicate sau în timpul unei activități solicitante, cum este alergatul.

Prin urmare, este important să luați mici pauze de apă când sunteți activi și să stați la umbră oricând este posibil.

CE FAC DACĂ ANIMALULUI MEU BEA APĂ DE AFARĂ?

Dacă vedeți câinele bând apă dintr-o sursă externă de apă proaspătă, ar trebuie, totuși, să-l direcționați ușor spre apa pe care ați luat-o cu voi de acasă.

Observați câinele în următoarele câteva zile și, dacă vedeți semne de îmbolnăvire, duceți-l la veterinar pentru a fi examinat.

Altfel, continuați să vă bucurați de natură împreună cu câinele vostru: aceștia au nevoie de exercițiu fizic și adoră să petreacă timpul cu voi. Este lucrul lor preferat!

AICI GĂSEȘTI PRODUSELE NOASTRE

Produsele PERFECT FIT sunt disponibile de asemenea, la toți retailerii noștri parteneri.