CONECTEAZĂ-TE LAlogo cat-dog

Ai uitat parola

Completează adresa de e-mail pentru a primi link-ul de resetare a parolei.

loader image

CONECTEAZĂ-TE LA logo cat-dog

Ți-am trimis un e-mail

Apasă pe link și urmează instrucțiunile pentru a reseta parola. Dacă nu ai primit e-mail, te rugăm să verifici folderul de mesaje Spam.

CONECTEAZĂ-TE LA logo cat-dog

Ți-am trimis un e-mail de confirmare.

CONECTEAZĂ-TE LAlogo cat-dog

Trimite-mi din nou e-mail-ul meu de confirmare

Completează adresa de e-mail pentru a primi e-mail-ul de confirmare.

loader image
cat play

JOACĂ

Dezlănțuie prădătorul din pisica ta

Pândește, aleargă, țintește, se târăște, asaltează, prinde, mușcă. Acest comportament de prădător este natural pentru pisica ta. Cheia este să găsești o jucărie pe care pisica ta s-o înșface și s-o muște, pentru a-și satisface instinctul de vânătoare și pentru a simți senzația dulce a victoriei. Încearcă să dezlănțui prădătorul din pisica ta 15 minute pe zi. Pentru început, iată puțină inspirație de la iubitoarea noastră de animăluțe și pisica ei.

Pisicile nu și-au pierdut niciodată instinctele de vânătoare, chiar și după atâția ani de domesticire. Cel mai bun mod de a le satisface aceste instincte este prin jocuri zilnice care mimează vânătoarea și le dezlănțuie pornirile naturale. Pentru Artemis și Apollo, cel mai bun joc de vânătoare implică o jucărie simplă cu un smoc de pene la capătul unei sfori legate de un băț lung. Poate să fluture ca o pasăre, să mișune pe podea, să scoată șuierături prin aer și să țopăie pe mobilier. Adică instigă spiritul de vânător în moduri felurite. Nu uita să-l ascunzi după joacă, pentru a rămâne o atracție proaspătă de fiecare dată.


Enter your cat profile to start your Perfect Fit + Programme
INTRĂ ÎN PROGRAM