CONECTEAZĂ-TE LAlogo-cat-dog

Ai uitat parola

Completează adresa de e-mail pentru a primi link-ul de resetare a parolei.

loader

CONECTEAZĂ-TE LA logo-cat-dog

Ți-am trimis un e-mail

Apasă pe link și urmează instrucțiunile pentru a reseta parola. Dacă nu ai primit e-mail, te rugăm să verifici folderul de mesaje Spam.

CONECTEAZĂ-TE LA logo-cat-dog

Ți-am trimis un e-mail de confirmare.

CONECTEAZĂ-TE LAlogo-cat-dog

Trimite-mi din nou e-mail-ul meu de confirmare

Completează adresa de e-mail pentru a primi e-mail-ul de confirmare.

loader
cat-play

JOACĂ

Dezlănțuie prădătorul din pisica ta

Pândește, aleargă, țintește, se târăște, asaltează, prinde, mușcă. Acest comportament de prădător este natural pentru pisica ta. Cheia este să găsești o jucărie pe care pisica ta s-o înșface și s-o muște, pentru a-și satisface instinctul de vânătoare și pentru a simți senzația dulce a victoriei. Încearcă să dezlănțui prădătorul din pisica ta 15 minute pe zi. Pentru început, iată puțină inspirație de la iubitoarea noastră de animăluțe și pisica ei.

Vânătoarea felină

Pisicile nu și-au pierdut niciodată instinctele de vânătoare, chiar și după atâția ani de domesticire. Cel mai bun mod de a le satisface aceste instincte este prin jocuri zilnice care mimează vânătoarea și le dezlănțuie pornirile naturale. Pentru Artemis și Apollo, cel mai bun joc de vânătoare implică o jucărie simplă cu un smoc de pene la capătul unei sfori legate de un băț lung. Poate să fluture ca o pasăre, să mișune pe podea, să scoată șuierături prin aer și să țopăie pe mobilier. Adică instigă spiritul de vânător în moduri felurite. Nu uita să-l ascunzi după joacă, pentru a rămâne o atracție proaspătă de fiecare dată.


Enter your cat profile to start your Perfect Fit + Programme
INTRĂ ÎN PROGRAM