CONECTEAZĂ-TE LAlogo cat-dog

Ai uitat parola

Completează adresa de e-mail pentru a primi link-ul de resetare a parolei.

loader image

CONECTEAZĂ-TE LA logo cat-dog

Ți-am trimis un e-mail

Apasă pe link și urmează instrucțiunile pentru a reseta parola. Dacă nu ai primit e-mail, te rugăm să verifici folderul de mesaje Spam.

CONECTEAZĂ-TE LA logo cat-dog

Ți-am trimis un e-mail de confirmare.

CONECTEAZĂ-TE LAlogo cat-dog

Trimite-mi din nou e-mail-ul meu de confirmare

Completează adresa de e-mail pentru a primi e-mail-ul de confirmare.

loader image
cat move

MIȘCARE

ÎNDREAPTĂ-I GHERUȚELE ÎN DIRECȚIA BUNĂ

Ascuțitul ghearelor e un obicei natural la pisici. Trebuie doar să-i asiguri un loc pe placul ei, pentru că fiecare pisică preferă alte materiale. De la stâlpi până la covorașe, de la sfoară de sisal până la carton, sunt multe opțiuni care i-ar fi pe plac. Pentru început, iată puțină inspirație de la iubitoarea noastră de animăluțe și pisica ei.

Pentru pisicile din sălbăticie, ghearele joacă un rol important în supraviețuirea de zi cu zi: ghearele ascuțite și puternice sunt esențiale pentru vânătoare, auto-apărarea, menținerea echilibrului, cățărare și marcarea teritoriului. Dar chiar și într-un mediu confortabil de interior, pisicile își păstrează instinctul de a-și ascuți ghearele prin scărpinare. Pentru a salva mobila de la ravagiile gheruțelor feline, echipează-ți casa cu mai multe accesorii de ascuțit, fie verticale sau orizontale, în funcție de spațiu. Nu trebuie neapărat să fie un stâlp de ascuțit! Poate lua orice formă. Pisica ta poate chiar s-o folosească și pe post de mobilă felină sau platformă de privit afară. E foarte ușor să creezi blocuri de scărpinat din carton rulat.


Enter your cat profile to start your Perfect Fit + Programme
INTRĂ ÎN PROGRAM