Nutro imagery

Căutare

Introduceți un cuvânt cheie mai jos pentru a căuta articole și produse

ÎNCEARCĂ CEVA NOU

Stimulează mintea câinelui tău și menține-l activ prin activități noi precum înotul, alergatul pe lângă bicicletă sau parcurgerea traseelor de agilitate. Încearcă o activitate nouă alături de câinele tău și vezi cum răspunde. Pentru puțină inspirație, urmărește iubitoarea noastră de animale și câinele ei.

Share Perfect Fit Distribuie
ÎNCEARCĂ CEVA NOU

Astăzi, eu și Coco am decis să încercăm ceva nou împreună. Am văzut de multe ori cât de mult se distrează câinii când parcurg traseele de agilitate cu stăpânii lor, așa că ne-am decis să încercăm și noi niște exerciții de agilitate pentru începători. Am vrut să văd dacă Coco va sări cu mine la comandă, așa că am instalat un test simplu folosind un băț de bambus legat între două scaune în grădina noastră. Bambusul este suficient de ușor ca să n-o rănească dacă îl cioncește în săritură, ceea ce-i important pentru siguranța ei. Mai întâi, am folosit o gustare ca s-o încurajez să pășească peste bățul de bambus cât acesta era coborât.

Apoi, am ridicat nivelul bățului și am mărit ritmul. Se observă că ochii lui Coco rămân ațintiți pe mine în timp ce o încurajeză să sară până când devine ceva instinctiv pentru ea.

După câteva starturi ratate, a început să prindă mișcarea și părea că se distrează grozav. Este dovedit că activitățile noi sunt foarte stimulante mental pentru câini, iar asta contribuie la starea lor de bine – fericire și IQ ridicat în același pachet distractiv – perfect!

@HILLHOUSEVINTAGE
Paula, mamă pentru câinele său minunat, Coco.

AICI GĂSEȘTI PRODUSELE NOASTRE

Produsele PERFECT FIT sunt disponibile de asemenea, la toți retailerii noștri parteneri.