Nutro imagery

Căutare

Introduceți un cuvânt cheie mai jos pentru a căuta articole și produse

FIȚI ACTIVI. FIȚI AGILI.

Antrenamentele de agilitate sunt moduri grozave de a stimula mișcările naturale ale pisicii tale. Puteți să vă antrenați și acasă, folosind o pană sau o baghetă pentru a convinge pisica să alerge, sară, urmărească, pândească, să se rostogolească și să se ascundă. Începeți simplu și construiți distracția pas cu pas. Pentru început, iată puțină inspirație de la iubitoarea noastră de animăluțe și pisica ei.

Share Perfect Fit Distribuie
FIȚI ACTIVI. FIȚI AGILI.

Am petrecut o după-amiază mohorâtă de sâmbătă testând abilitățile de parkour ale lui Patrick prin bucătărie. Ne-am hotărât să folosim obiecte de prin casă (majoritatea de carton), pentru a crea traseul nostru de agilitate interior, cu activități pentru Patrick.

Am testat mai multe obiecte înainte să ne stabilim traseul final, care include: tuburi de carton printre care să se strecoare (sunt preferatele mele – m-am distrat în timpul antrenamentului și a fost foarte plăcut să-l văd că reușește să le parcurgă), un tunel din carton prin care să alerge și un obstacol format dintr-o masă și niște tuburi.

Patrick nu s-a obișnuit chiar cu toate obiectele, cum ar fi tunelul moale de joacă pentru care e puțin prea mare. Nu s-a simțit confortabil să alerge prin el, alegând mai degrabă să-l ocolească. L-am înlocuit cu o cutie de carton deschis la capete, perfect pentru sprinturi. Un alt obiect a fost un inel hula hoop – ar fi fost perfect dacă era mai mic, dar Patrick nu s-a gândit că ar putea vreodată să sară prin el.

Nu l-aș descrie pe Patrick ca fiind cea mai cooperantă pisică. Cu siguranță i se potrivește reputația pisicilor de a fi încăpățânate și independente. Cu toate astea, pare să deprindă câteva trucuri simple, cu puțină muncă de convingere (și câteva recompense). A fost nevoie de puțină răbdare și multe laude, dar rezultatele au meritat efortul! A fost important să nu-mi pierd calmul când lucrurile nu mergeau bine – când Patrick își pierdea interesul, ne opream și reveneam mai târziu. Abordarea asta a fost de succes și ne-a păstrat pe amândoi interesați de ceea ce făceam. Am adăugat aici câteva ponturi care ne-au ajutat în fiecare obstacol.

TUBURI SLALOM:

  • Folosește recompense sau jucării, orice îi menține atenția suficient de mult pentru a face slalom prin fiecare stâlpișor
  • Începeți cu doi stâpli și dacă le parcurge bine, mai adaugă unul sau două.
  • Puțin și des – ăsta a fost secretul. Între timp, Patrick se prinsese că poate doar să ocolească stâlpii ca să ajungă la recompensă.

 

TUNELUL (CUTIE):

  • Fii sigur că tunelul este suficient de mare ca să sprinteze ușor.
  • Începeți pe distanță scurtă – poți să extinzi mai târziu tunelul, dacă se prinde
  • Am folosit hrană pentru a-l convinge pe Patrick să treacă prin obstacole, dar și jucăriile ar putea funcționa la fel de bine.

 

MASA OBSTACOL:

  • E nevoie de timp pentru asta, așa că fii răbdător
  • Începe cu un nivel mai jos și convinge-o să sară printr-o recompensă sau jucărie
  • Pe măsură ce deprind mișcarea, ridică obstacolul mai mult

A fost distractiv să creăm acest traseu de agilitate și mai ales să-i testăm abilitățile de învățare ale lui Patrick. Acest mod de implicare este ideal pentru dezvoltarea legăturii cu pisica ta și duce la timp de calitate petrecut împreună.

@PATRICKCATSON
Amy, „femeie nebună cu pisici”, mamă a două pisici minunate: Patrick and Norma.

AICI GĂSEȘTI PRODUSELE NOASTRE

Produsele PERFECT FIT sunt disponibile de asemenea, la toți retailerii noștri parteneri.